Visitekaartjes Amsterdam

Goedkoop visitekaartjes in Amsterdam laten drukken? We zorgen voordelig voor 500 exemplaren, zodat u daar voldoende aan heeft om uit te delen aan een breed netwerk van (nieuwe) relaties. Uiteraard maken we voor de visitekaartjes gebruik van hoogwaardig papier en gaan we daar meteen mee aan de slag zodra u de bestelling plaatst.
Wilt u de visitekaartjes in Amsterdam laten drukken? U kunt het ontwerp gewoon aanleveren in PDF, zodat we daar goed mee uit de voeten kunnen. De kosten voor 500 kaartjes bedragen slechts €55, exclusief 21% btw. Dat betekent dat u voor slechts 11 cent per kaartje kunt rekenen op een professionele presentatie naar uw relaties toe.

print2000 visitekaartjes
prtin2000 button

Visitekaartjes op stevig 250 grams papier

We drukken de visitekaartjes in Amsterdam standaard op stevig papier, met een gewicht van 250 gram per vierkante meter. We drukken digitaal enkelzijdig in full colour, waarmee we zorgen voor een levendige presentatie van de kleuren binnen uw ontwerp. We zorgen er met de visitekaartjes in Amsterdam voor dat uw huisstijl goed naar voren komt en dat u zich op een krachtige wijze kunt presenteren.
Gebruik maken van visitekaartjes van kunststof? U zorgt daarmee voor de kwaliteit van een bankpas, waarmee u een nog meer overtuigende indruk kunt maken. Vraag ons naar de mogelijkheid om de visitekaartjes in Amsterdam af te drukken op kunststof, zodat u daarmee een bijzondere indruk kunt maken op uw relaties.

Visitekaartjes voor Amsterdam en omstreken

We drukken visitekaartjes in Amsterdam voor diverse klanten in Amsterdam en omstreken. Heeft u regelmatig nieuwe visitekaartjes nodig of zoekt u eenmalig naar een kwalitatieve keuze waarmee u een goede indruk kunt maken op nieuwe relaties die u ontmoet? U kunt het ontwerp voor de kaartjes gewoon in PDF aanleveren. We gaan aan de slag met de verwerking, zodat u binnen 5 werkdagen kunt rekenen op hoogwaardige visitekaartjes in Amsterdam.

shutterstock_69357688